Sociální sítě
Nahoru

Zastřihovací sada pro komplexní styling

Plesová sezóna je za dveřmi a letní měsíce nám daly vale. Stejně jako ležérní mokasíny, kraťasy a bavlněné košile se na chvilku dostanou zase do ústranní, tak i nedbalá elegance v podobě neupravovaného vousu mořských vlků bude muset pryč. Podzim totiž každoročně zpestří nepočítaně večírků a na nich vše musí vypadat perfektně; a to i mužský vous, který je opětovně v módě. Nová zastřihovací sada PG 6060 Lithium-Powered značky Remington nabízí, a to za necelé dva tisíce korun, nejen všechny potřebné nástavce pro úpravu vlasů a vousů, ale také lithiovou baterii, která zajistí dlouhý provoz bez paměťového efektu a samovybíjení. V základním balení je k dispozici jeden nastavitelný hřeben (2–16 mm) a pět fixních hřebenů (1,5–12. mm). Hlavy jsou omyvatelné a nabízí např. široký zastřihovač pro ostré linie, lineární zastřihovač na tělo či zastřihovač chloupků v nose a uších. Čepele zařízení jsou z titanu a nabízí samoostřící chod. Praktické je neklouzavé držadlo, které usnadňuje styling. Samozřejmostí je kontrolka nabíjení a nabíjecí stojánek. Lithiová baterie nabízí až 110 min provozu.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.