Sociální sítě
Nahoru

Osobitá pánská móda v nové kolekci Pietro Filipi

Letošní pánská kolekce české značky Pietro Filipi pro podzim/zimu 2014 přináší svěží vítr do mužského šatníku. Ať už je Váš styl spíše formální nebo rádi nosíte moderní trendy oblečení, určitě si vyberete. Dvorní návrhář pánské módy, multifunkční designér Vladimír Staněk, přišel se dvěma liniemi letošní kolekce – linie New Casual, určená pro všechny, kteří rádi experimentují v rámci business stylu, se skvěle doplňuje se spíše formálnější linií Business kód. Letošnímu podzimu u Pietro Filipi vládnou vypasovaná saka v chladných tónech černé a šedé, svetry v luxusních materiálech typu kašmír, vlna a hedvábí a nestárnoucí klasické obleky. V zimě zahřejí kabáty a bundy ušité z progresivních technických materiálů i klasické kombinace textilie s kůží. Neformální oblečení je laděno spíše do teplých odstínů čokoládové hnědé, zlaté a námořnické modři. Své osobnosti můžete dát vyniknout výběrem propracovaných detailů. Kombinace prošívání, metalických prvků v materiálech i zajímavých drobností, jako jsou laserované knoflíky, se přizpůsobí osobitému stylu každého nositele.

Autor kolekce, Vladimír Staněk, o své práci říká: „Inspirace je nikdy nekončící proces, který se nezastaví ani ve fázi realizace už konkrétních designových nápadů.“ Nechte se tedy inspirovat nadčasovými minimalistickými střihy, luxusními materiály a perfektním krejčovským zpracováním značky Pietro Filipi.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.