Sociální sítě
Nahoru

Luxusní stůl z bloku motoru

Každý jsme nějaký. To, co děláme a máme rádi nám logicky ovlivňuje život, a spolu s ním utváří také to, v jakém prostředí žijeme. No a pan Pavel Brída miluje silné motory, které se rozhodl svým zákazníkům, v úzké spolupráci se společností SM design, dostat až do obývacích pokojů, pracoven a salonů! Kromě toho, že se v rámci své společnosti Motoscoot specializuje motorky a sportovní auta vyráběné na zakázku, našel oblibu právě v extravagantním nábytku. Ten totiž v jeho podání vzniká opravdu ze jednotlivých součástí oblíbených supersportů nebo veteránů. Takový stůl samozřejmě musí doplňovat skleněná deska, která slouží jako hlavní odkladná plocha. Motory nových vozů či veteránů však tvoří pouze jeho základnu. Každý stůl je tak jiný. Záleží totiž na zákazníkovi, kterou část vozu chce přetvořit. Historicky tak už vznikly luxusní stoly ze samotných kol, motorů z aut i motorek nebo dokonce křesla z běžně integrovaných sedaček uvnitř vozů. Výjimkou však nejsou různé doplňky, jako zlaté šrouby a elementy Swarovski. Na zakázku nechybí ani diamanty integrované v motorech Mercedes-Benz, býčí rohy dotvářející Lamborghini nebo dokonce historické kapesní hodinky umístěné ve speciálním stojanu, který byl k historickému motoru navařen. Možností, jak si vyšperkovat svůj vlastní stůl, který vždy zůstane jedním jediným na celém světě, je nepřeberné množství. A jak si obstarat motorový stůl pro sebe? Stačí se domluvit na telefonním čísle 602 779 982.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.