Sociální sítě
Nahoru

George Prime Steak Restaurant nově nabízí každý čtvrtek Happy hour

Koktejly a k tomu typické chuťovky, tlumené světlo, podmanivá hudba – to vše v čistém americkém stylu. Nechte sychravý podzim za dveřmi a vyrazte ochutnat autentické americké drinky a barová jídla do George Prime Steak Restaurantu. Nově přitom můžete každý čtvrtek od 17 do 19 hodin využít Happy hour! Na baru vám naservírují speciální koktejly za poloviční cenu, stejně tak i barové speciality jako jsou slidery (malé hamburgery), pulled pork sandwich (sendvič s jemně dušeným vepřovým masem), fish tacos (tortily s rybou) a další. Každý týden na vás bude čekat nové menu a koktejly za bezkonkurenčních 100 Kč. Od baru se pak plynule můžete přesunout do restaurace a pochutnat si na opulentním steaku z pravého arkansaského hovězího, dát si jemnou svíčkovou Petit Filet Mignon steak nebo vyzrálý Rib Eye steak s výraznou chutí, opečené tygří krevety, to vše za doprovodu aktuální sezónní nabídky. Jedna příloha a jeden předkrm budou v menu vždy dle sezóny, momentálně jsou to například lišky. Skvělé jídlo výtečně doprovodí vytříbená vína, která vám na míru vyberou zkušení sommeliéři Jiří Jatel a Vladimíra Hrehová. Kupříkladu krevety báječně doplní Sauvignon od Petera Franuse, Petit Filet Mignon steak podtrhne Pinot. Díky speciální enotéce můžete ochutnat i zcela unikátní vína mimořádných ročníků, aniž byste museli zakoupit celou lahev.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.