Sociální sítě
Nahoru

Notebook s dotykovým displejem, který lze otočit o 360°

Asus začal na českém trhu prodávat notebooky Transformer Book Flip s důmyslným systémem pantů umožňujícím otáčet obrazovku o celých 360 stupňů. Flip je všestranné zařízení, které lze využívat jako výkonný notebook nebo rychlý tablet s Windows. Notebooky Flip jsou v České republice k dispozici ve dvou variantách velikosti displeje, 13,3 (TP300) a 15,6 palců (TP500), z nichž každá se nabízí hned v několika konfiguracích. Řada Transformer Book Flip využívá procesory Intel Core 4. generace (Haswell) a vybrané modely jsou vybaveny také grafickými kartami NVIDIA GeForce GT840M/GT820M, jež zaručují bezproblémové zvládání více úloh najednou a dostatek výkonu pro práci, zábavu nebo hraní her. Model TP300 bude v závislosti na zvolené výbavě v prodeji od 14 999 Kč do 20 999 Kč, přičemž TP500 seženete podle konfigurace od 16 999 Kč do 22 999 Kč.

Notebooky Transformer Book Flip využívají lesklé dotykové displeje s rozlišením Full HD (1920 × 1080) nebo HD (1366 × 768) a chytře konstruovanými panty, s jejichž pomocí lze obrazovku volně překlápět v rozmezí celých 360 stupňů. Čtveřice ozubených kol v systému pantů zajišťuje plynulý pohyb, při kterém navíc obrazovka vždy zůstane přesně v té poloze, do které ji uživatel nastaví. Ze standardního režimu notebooku můžete zařízení přeměnit překlopením obrazovky na multimediální stojan pro sledování filmů nebo prohlížení fotografií, sdílet obrazovku s přáteli, rodinou či kolegy, nebo přejít do režimu tabletu a prohlížet web nebo hrát hry. Jakmile zařízení Flip opustí tradiční režim notebooku, automaticky se aktivuje zámek klávesnice a touchpadu, takže uživatelé nemusí mít strach, že by je mohli nechtěně aktivovat.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.