Sociální sítě
Nahoru

McLaren hlavním útočníkem na fotbalovém hřišti Circuito de Jarama

Na závodním okruhu blízko Madridu se nedávno děly neuvěřitelné věci: Cristiano Ronaldo, držitel dvou Zlatých míčů, a Jenson Button, šampion F1, kličkují, střílejí a nahrávají kopací míče pneumatikami závodního vozu McLaren. Tento „extrémní“ sport bylo k vidění na španělské dráze Circuito del Jarama, kterou TAG Heuer proměnil v gigantické fotbalové hřiště. Oba borci s velkým elánem a elegancí i ve vysokých rychlostech předvedli, co přesně v praxi znamená “Don’t Crack Under Pressure”. Nepodlehnout pod tlakem – to je motto a zároveň životní filozofie nejen obou sportovců, ale i značky TAG Heuer. CR7 si na vlastní kůži za závodním volantem vyzkoušel rychlé starty i řezání ostrých zatáček a F1 šampion zase na oplátku prošel tréninkem nabitým střelbou, slalomovými kličkami nebo hlavičkami. Propojením formule a fotbalu vznikl nový velice zajímavý a mimořádně zábavný druh sportu – dosud bez názvu … Formbal, nebo chcete-li fotbula1? V cílové rovince s kostkovaným praporem v ruce nestál nikdo méně důležitý, než jejich skalní fanoušek – Jean-Claude Biver. „Byl to kouzelný den,“ řekl později Biver, prezident hodinkové divize koncernu LVMH (Louis Vuiton Moet Hennesy). “Cristiano Ronaldo i Jenson Button“ mají neuvěřitelný drajv a tah na branku. Je vidět, že náš slogan „Don’t crack under pressure“ je pro oba dva silně motivující a že všichni máme stejný názor na věc.“

Přestože název závodní dráhy Jamara odkazuje na slavný chronograf TAG Heuer z konce 70-let, otestovali oba aktéři mnohem modernější časomíru, a to legendární TAG Heuer Carrera Caliber 1887 a k tomu dostali ještě o něco nákladnější hračky: vozy McLaren P1 pro CR7 a McLaren 650S pro mistra Buttona. Cristiano byl za volantem stejně hbitý jako na hřišti – zrychlení, přesuny, přihrávky z levého křídla na Jensonův přední nárazník, rychlé otočky a střelba na branku.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.