Sociální sítě
Nahoru

Hodiny Junghans i do moderních interiérů

Stejně jako se vrací různé módní trendy do módy současné, tak je tomu i s interiérovým designem. Když v šedesátých letech navrhoval švýcarský architekt Max Bill, asi nejslavnější představitel stylu Bauhaus, nástěnné hodinky pro německou značku Junghans, nemohl ani tušit, že jeho design zůstane aktuální dodnes a perfektně doplní moderní interiéry. Ikonický design hodinek a hodin prostě stále láká. Stolní hodiny Junghans Max Bill Tischuhr RC, s cenovkou 12 900 Kč, vznikly z dřevěného masivu, který byl opatřen černým lakem působícím kontrastně k bílému číselníku. Jejich vzhled umocňuje také kombinace čtyřhranného profilu se zvýrazněným kruhovým obrysem číselníku. Uvnitř je usazený rádiem řízený strojek s automatickým příjmem časového signálu z vysílače DCF77, na kterém pracovala značka už od 80. let minulého století.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.