Sociální sítě
Nahoru

Bogner s dobrým srdcem

Značka Bogner, která je především spojována se světem módy a sportu, přispěla na letošním ročníku golfového turnaje Bogner VIP International na konto obecně prospěšné společnosti VelvetSmile, která si klade za cíl přispívat ke zkvalitnění života dětí a dospělých v tíživých životních situacích a poskytovat pomoc obětem domácího násilí. Během turnaje měli hráči možnost změřit své síly s profesionálním golfistou Alanem Babickým a výtěžek z tohoto přátelského klání, který dosáhl částky ve výši 44 400 Kč, byl minulý týden slavnostně předán panem Borisem Gorinem ředitelce VelvetSmile, paní Věře Kadlecové. Věnované prostředky budou využity pro nákup spotřebičů pro organizaci Klokánek v Brně, který je jedním z domů, se kterými VelvetSmile úzce spolupracuje. Klokánek Brno je zařízení Fondu ohrožených dětí pro děti vyžadující okamžitou pomoc. Klokánek provozuje v Brně 11 bytů pro 44 dětí ve věkovém rozpětí od novorozeňat až do 18-ti let. Velvet Smile chce pomoci zajištěním velkých i menších spotřebičů, které v bytech aktuálně dosluhují.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.