Sociální sítě
Nahoru

Jaguar Heritage Driving Experience

Divize Jaguar Land Rover Special Operations spustila speciální program Jaguar Heritage Driving Experience. Zájemci tak mají možnost posadit se za volant nejrůznějších vozů, včetně legendárního účastníka závodu v Le Mans Jaguaru D-Type, proslulého Jaguaru E-Type nebo nejvýkonnějšího Jaguaru F-Type R Coupé. Od listopadu 2014 bude program Jaguar Heritage Driving Experience probíhat v testovacím areálu Fen End ve Warwickshiru. Většinu vozů z této sbírky budou moci zájemci z řad veřejnosti řídit vůbec poprvé. Jedná se o automobily, které Jaguar nedávno získal odkoupením více než 500 výjimečných britských sportovních vozů od soukromého sběratele a které následně připravil pro tento „vysokooktanový test“.

Toto je první experimentální nabídka naší nové divize a je to poprvé v historii Jaguaru, kdy jsme sbírku vozů takového kalibru nabídli těm, kteří přijedou a chtějí se svézt. Je to projekt, který podtrhuje samotnou podstatu toho, o čem divize Special Operations má být – oslavou historického odkazu s pohledem pevně upřeným do budoucnosti,“ řekl John Edwards, Jaguar Land Rover Special Operations Managing Director. Sbírka zahrnuje řadu kultovních Jaguarů a mapuje více než 100 let krásných a rychlých vozů, od před- a poválečných závodních modelů a vítězů z Le Mans až po pozdější závodní sedany a GT. K dispozici bude několik různých možností, které návštěvníkům umožní zažít jednotlivá období nebo projít celou historií Jaguaru až k hrdinům současnosti, jakým je například F-Type R Coupé.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.