Sociální sítě
Nahoru

Medik8 Red Alert sérum – záchrana pro citlivou pokožku

S citlivou pokožkou se většinou už narodíme, ale vyšší senzitivitu na vnější podněty můžeme získat i postupem času, třeba vlivem stresu či špatných stravovacích návyků nebo používáním nevhodné kosmetiky. Jak vlastně taková citlivá pokožka vypadá? V porovnání s „normální“ pokožkou reaguje tento typ pleti mnohem prudčeji na vnější a vnitřní podněty, které na ni působí. Viditelné projevy v podobě pálení, svědění a rychlého zčervenání potom na sebe nenechají dlouho čekat. Tyto reakce mají často pouze krátkodobý charakter, časem se ale mohou změnit v dlouhodobé až chronické obtíže. Sérum Red Alert britské značky Medik8 vyvinuté speciálně pro citlivou pleť pomáhá předejít těmto nepříjemnostem a současně redukovat akutní projevy. Obsahuje Teprenon – patentovanou aktivní složku vysoce účinnou v boji proti rudnutí pokožky a při redukci její nadměrnou citlivost. Podzim a zima představují pro citlivou pleť vzhledem k chladnému počasí velkou zátěž, proto nečekejte a dostaňte všechny nežádoucí projevy rychle pod kontrolu.

Lehké nemastné sérum Red Alert redukuje zarudnutí kůže díky kombinaci dvou účinných složek – Teprenonu (3 %) a extraktu z přírodního šalvěje. Obsažené látky omezují přítok krve do kůže v oblasti obličeje, čímž snižují výskyt návalů horka, zánětu a s tím souvisejících pocitů bolesti a pálení. Sérum pokožku intenzivně vyživuje, zvlhčuje a redukuje výskyt červených skvrn. Zároveň uchovává její přirozenou ochrannou bariéru, aby byla odolnější v boji s agresivními vlivy znečištěného prostředí.

Viditelné výsledky se mohou při pravidelné aplikaci dostavit již po prvním měsíci užívání. Během něj sérum zlepšuje lipidovou bariéru a stimuluje hojení vnitřních vrstev pokožky, čímž ji chrání před opětovným podrážděním. Současně minimalizuje rozvoj jemných rýh, vrásek, rozšířených pórů a nepravidelného zabarvení pleti. Přítomný jojobový olej zanechá pokožku po použití séra hladkou a jemně hydratovanou.

Sérum Red Alert od Medik8 se aplikuje na pleť pomocí kapátka, a to buď na celou tvář, nebo jen v místech zarudnutí. Velmi rychle se vstřebává. Neobsahuje parabeny, parfémy ani mýdla, proto nedráždí pokožku ani při výskytu akné či růžovky. K dostání je na www.medaprex.cz za cenu 780 Kč (15 ml, 70 aplikací).

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.