Sociální sítě
Nahoru

Zážitková gastronomie hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou

Milovníci dobrého jídla a vína si opět přijdou na své na konci listopadu. O víkendu 28. 11. – 30. 11. 2014 se v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou konají již

9. Gastronomické dny šéfkuchaře Jiřího Švestky. Probíhají jednou ročně, trvají pouhé tři dny, ale zážitek zůstává na celý rok, stejně jako zájem přijet i příště a zvědavost, co šéfkuchař Švestka připraví tentokrát. Vrcholem Gastronomických dnů je páteční a sobotní večer, kdy bude servírováno pětichodové degustační menu snoubené s pečlivě vybranými víny. Každý večer má přitom své originální menu, doplněné moravskými víny z Vinařství Na Soutoku a víny z Nového světa, která dováží společnost Vinicola. Jednotlivé chody průběžně osobně okomentují šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka a Přemysl Průša, obchodní ředitel společnosti Vinicola s.r.o., která vlastní i Vinařství Na Soutoku. Kdo by večerní degustace nestihl, může si v HORIZONT café&restaurantu od pátku do neděle užívat nejen vybrané pokrmy z degustačního menu, ale i další speciality, připravované kuchařským týmem hotelu Horizont exkluzivně pro tento víkend.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.