Sociální sítě
Nahoru

Emirates získala ocenění časopisu Saveur za palubní stravování

Dubaj, Spojené arabské emiráty – Společnost Emirates, globální spojovatel lidí, míst a ekonomik, dnes oznámila, že vyhrála cenu Culinary Travel Award časopisu Saveur za nejlepší palubní stravování v první a byznys třídě, a to již druhý rok po sobě. Saveur, globálně uznávaný americký časopis věnující se kulinářství a cestování, požádal experty z řad cestovatelů a čtenářů z celého světa, aby ohodnotili nejlepší světová města, trhy, restaurace, bary, hotely, letecké společnosti a další zážitky. Vybraný panel expertů označil sedmichodové menu Emirates servírované na čínském kostním porcelánu Royal Doulton, rozsáhlou nabídku archivních vín a zdravá jídla za faktory, které Emirates odlišují od ostatních společností na trhu.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.