Sociální sítě
Nahoru

Vychutnejte si Mariánské Lázně v komplexu hotelů Hvězda a Imperial

Kdybyste se v hotelu Danubius Health Spa Resort Hvězda ubytovali na přelomu 19. a 20. století, mohli byste se u večeře potkat s dalším z hostů, anglickým králem Eduardem VII. Není divu – nádherný čtyřhvězdičkový hotel tehdy nabízel a i dnes nabízí vše, co host v Mariánských Lázních očekává: perfektní polohu poblíž kolonády, skvělý lázeňský komplex včetně největšího bazénu ve městě, luxusně vybavené pokoje i špičkový servis.

Hotel Hvězda je unikátní ukázkou lázeňské architektury, v níž zůstal zachován genius loci citlivě přetavený do potřeb současné klientely. 239 luxusních pokojů, restaurace Franz Josef + Sissi i lobby bar poskytují hostům veškeré zázemí. Zejména na podzim a v zimě oceníte fakt, že hotel je součástí jedinečného komplexu, který se dále sestává z budov Imperial a Neapol. Budovy jsou propojené krásnou podzemní chodbou a krytými promenádami s příjemnými zastaveními, hosté tak mohou chráněni před nepřízní počasí v maximálním pohodlí využít nabídek minerálních koupelí, slatinných zábalů, různých masáží a dalších léčebných i relaxačních procedur. Celý komplex je navíc stejným způsobem propojen s lázeňskými hotely Nové Lázně, Centrální Lázně a Maria Spa Courtyard – všechny patří do skupiny Danubius Hotels Group. Nedaleko Hvězdy, na místě, kde stával lázeňský dům Kaiser von Österreich – U císaře rakouského, je pro hosty nově vybudovaný nový čtyřhvězdičkový hotel Danubius Health Spa Resort Imperial v imperiálním stylu, zároveň zcela moderním duchu s 36 velkoryse pojatými pokoji, 40 podzemními parkovacími místy, lobby barem a kavárnou Imperial. Hostům hotel nabízí vlastní minerální pramen ke koupelím – Balbínův pramen, který doplňuje nové léčebné oddělení Neapol Spa Centre. Mariánské Lázně uspokojí jak vaši potřebu relaxace a péče o vlastní tělo a zdraví, tak také potřebu být aktivní a zasportovat si. Z hotelů lze vyrazit na lyže, nordic walking, běžky, pokud byste měli chuť na výlet, tak Řezno či Bayreuth jsou jen hodinku a půl cesty autem. V neposlední řadě ani samotné Mariánské Lázně nejsou žádným ospalým lázeňským městem, ale místem, kde se koná řada společenských a kulturních akcí. Připočtěte k tomu skutečnost, že se do Mariánských lázní pohodlně dostanete i SC Pendolinem, kdy hotely skupiny Danubius Hotels Group ve spolupráci s Českými dráhami nabízejí jednosměrnou jízdenku z Prahy i Ostravy za 250 Kč.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.