Sociální sítě
Nahoru

Dobročinné srdce vozu DS

52 000 € – to je částka, kterou včera získala nadace Mécénat Chirurgie Cardiaque Enfant du Monde z dražby vozů DS 3 a DS 3 CABRIO INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT, kterou uspořádala aukční síň Maison Artcurial. Oba tyto jedinečné koncepční vozy, které jsou výsledkem společné práce designérů značek DS a Ines de la Fressange Paris, včera našly své kupce. Díky těmto novým vlastníkům bude možné ve Francii operovat a léčit děti z méně rozvinutých zemí s vrozenými srdečními vadami. Značka DS jim všem přeje šťastnou cestu! Vozy DS 3 a DS 3 CABRIO CONCEPT, které jsou výsledkem spolupráce mezi designéry značky DS a Ines de la Fressange Paris, byly veřejnosti představeny poprvé před několika týdny na pařížském autosalonu.

Po ukončení autosalonu se značce DS zdálo přirozené nabídnout oba vozy nadaci Mécénat Chirurgie Cardiaque Enfant du Monde (Nadace dětské kardiochirurgie pro děti z celého světa), jíž je Inès de la Fressange kmotrou. Tato nadace již od roku 1996 umožňuje dětem s vrozenými srdečními vadami ze zemí, kde se jim z důvodu nedostatku finančních a technických prostředků nemůže dostat patřičné péče, aby mohly být operované ve Francii.

Oba jedinečné exempláře DS 3 a DS 3 CABRIO INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT taky byly včera prodány během aukce, kterou pořádala aukční síň Mason Artcurial. Aukce vynesla 52 000 €, které pomohou vyléčit 4děti (na léčbu jednoho dítěte je zapotřebí průměrně 12 000 €).

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.