Sociální sítě
Nahoru

Barevné kryty a sluchátka pro iPhone 6 ignorující podzim

Značka Happy Plugs je synonymem funkčních a barevných módních doplňků. V nabídce této švédské společnosti najdete sluchátka, kabely k telefonům a také kryty. S nástupem iPhone 6 uvádí Happy Plugs ultra tenké ochranné kryty pro tento telefon. Nové kryty pro iPhone 6 navazují na dosavadní řadu ochranných obalů a zaujmou na první pohled nejen pro tuto značku typickými barvami, ale také svým provedením. Jsou tak tenké a lehké, že máte pocit, jako byste v ruce drželi papír. Díky tomu při používání nového iPhonu neztrácíte pocit z původního designu ani ovládání tohoto smartphonu. Kryty mají speciální povrch, který neklouže v ruce a je příjemný na dotek. Zářivé barvy ocení ti, kterým záleží na svém outfitu, a zároveň chtějí chránit svůj telefon před poškrábáním a nečistotou. Vybrat si můžete aktuálně z červené, růžové, zelené, žluté, tyrkysové, oranžové, třešňové, černé a bílé barvy. Kdo dává přednost původnímu designu iPhone 6, může zvolit transparentní kryt. Pak už jen zbývá sladit vše s barvou kabelu a sluchátek.

Obaly Happy Plugs pro iPhone 6 jsou na našem trhu již k dostání za cenu 549 Kč v sítích iWant, iStyle, iStores a u dalších významných prodejců.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.