Sociální sítě
Nahoru

Svatomartinská husa v luxusním prostředí

Pomalu se blíží 11. listopad a s ním i každoroční svatomartinské hodování v podobě do křupava vypečené husy. Prestižní pražský podnik Chagall’s Club Restaurant pro svou náročnou klientelu letos připravil menu s takovými lahůdkami, jako například paštiku z husích jater, v červeném víně pošírovanou hrušku a brusinkové želé nebo také husí kaldoun s vůní česneku a bylinek, podávaný s ragů knedlíčky. Nebude chybět samozřejmě ani klasika v podobě čtvrtky martinské husy nadívané jablky a do křupava pečené s červeným jablečným a bílým vinným zelím.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.