Sociální sítě
Nahoru

Láhve Jack Daniel´s pro nejužší okruh přátel

Pokud toužíte obdarovat své blízké něčím výjimečným, využijte nabídky Jack Daniel´s a pořiďte si vánoční balení této luxusní whiskey. Variantu Jack Daniel´s Single Barrel ocení lidé toužící po výjimečném a nevšedním prožitku, whiskey Jack Daniel´s Gentleman Jack je tu zase pro ty, kteří hledají vytříbenou chuť a jemnost. Jedinečnost obou zmiňovaných whiskey vzniká speciálním výrobním postupem, kterým se docílí konečné nezaměnitelné chuti.

Jack Daniel’s Single Barrel

Počáteční fáze výroby je stejná jako u legendární Jack Daniel´s Tennessee Whiskey. Kapku po kapce se prolévá třímetrovou vrstvou dřevěného uhlí z javoru cukrového a jen díky tomuto náročnému procesu se dosáhne jedinečně jemné chuti. Posléze dozrává v ručně vyráběných sudech z amerického dubu. Jack Daniel´s Single Barrel se ale od ostatních whiskey liší tím, že sudy, ve kterých zraje, jsou umístěny výhradně v horních patrech skladů. Tam jsou vystaveny větším výkyvům teplot a tím whiskey získává mnohem sytější jantarovou barvu a ještě výraznější chuť s jemnými tóny dubu, vanilky a karamelu.

Označení Single Barrel pak získává pouze jeden za sta sudů. Pečlivě se vybírá ten, jehož chuť je nejlepší, výjimečná a nezaměnitelná. Následně se ručně lahvuje. Z jednoho sudu vznikne 240 unikátních lahví, které jsou doplněny informacemi, v jaké vrstvě whiskey zrála, ve kterém sudu byla umístěna a kdy byla plněna do lahve. Jack Daniel´s Single Barrel v dárkové krabičce pořídíte za 1459 Kč. Jack Daniel’s Gentleman Jack

Jemná whiskey pro opravdové gurmány. Je rafinovaná a jemná, s bohatou a osobitou chutí. Výroba trvá déle než u klasických whiskey a vyžaduje zvláštní pozornost, avšak výsledek stojí za to. Pravá whiskey potřebuje svůj čas!

Jako jediná na světě se nechává přes tři metry vysokou vrstvu dřevěného uhlí z javoru cukrového překapávat hned dvakrát. Nejprve klasicky před uložením do sudů je filtrována poprvé. Získá jedinečnou jemnost, kterou lidé očekávají a na kterou jsou zvyklí. Před samotným plněním do lahví však dochází k druhé fázi filtrace. Díky tomuto postupu je výsledný Jack Daniel´s Gentleman Jack extra jemný a má tu pravou nasládlou až kořeněnou chuť. K dostání v obchodech za 1099 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.