Sociální sítě
Nahoru

Trh s odolnými smartphony poroste, CAT jde do boje se svou vlajkovou lodí

Celosvětový trh s odolnými smartphony čítá přibližně 2 000 000 prodaných telefonů ročně. Pro srovnání se jedná o cca polovinu všech prodaných kusů iPhonu 4S za první víkend jeho prodeje. Toto specifické mladé tržní odvětví tedy nabízí mnoho příležitostí pro růst. Za rok 2014 se očekává nárůst prodeje, a to na 2 700 000 prodaných kusů odolných telefonů. Z evropského trhu s mobilními telefony si odvětví odolných telefonů ukrojí podle prognóz 9%. Společnost Caterpillar si na evropském trhu odolných telefonů stanovila pětiprocentní tržní podíl. K dosažení tohoto cíle ji má pomoci nová vlajková loď s označením CAT S50, extrémně odolný high-end smartphone s podporou 4G internetu. CAT S50 disponuje především 4,7 palců velkým displejem, který je chráněn sklem s technologií Gorilla glass 3 a čtyřjádrovým procesorem. Smartphone obdržel IP67 a MIL SPEC 810G certifikaci, odolá tedy pádům z výšky 1,2m, je vodotěsný po dobu 30 minut a v prašném prostředí se cítí jako doma. Bude zajímavé sledovat, jak tato vlajková loď splní svou misi na evropském trhu.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.