Sociální sítě
Nahoru

Hodinky PRIM Manufacture 1949 našly své ambasadory mezi sportovci

Historicky prvními ambasadory hodinek PRIM Manufacture 1949, které vyrábí společnost ELTON hodinářská z Nového Města nad Metují, se stali vynikající čeští sportovci, rychlobruslařka Karolina Erbanová a olympijský vítěz v závodech horských kol Jaroslav Kulhavý. Oba sportovci se rozhodli spojit svá jména i tváře s českými hodinkami tradiční značky PRIM hned z několika důvodů. „Ráda nosím hodinky v pánském stylu, značka PRIM mne ale oslovuje nejen designem, ale také dlouhou historií a tradicí,“ říká Karolina Erbanová. „Asi jako každý muž mám rád dokonalé technické hračky, mezi které hodinky, navíc s mechanických strojkem nesporně patří. Navíc si považuji toho, že na zápěstí nosím český výrobek, hodinky, které jsou kompletně vyrobeny v České republice,“ doplňuje Jaroslav Kulhavý. Primky si získávají stále větší oblibu i u mladší generace, která nezažila dobu jejich masové produkce. Naše hodinky jsou navíc ceněné i pro svou odolnost a výdrž, tedy stejné vlastnosti, které jsou klíčové pro úspěch ve vrcholovém sportu. Proto jsme oslovili právě mladé úspěšné sportovce,“ vysvětluje Zdeněk Lőffelmann, předseda představenstva společnosti ELTON hodinářská. Sportovní hodinky tvoří spolu se společenskými modely páteř produkce továrny v Novém Městě nad Metují, vedle nadčasového modelu SPORT jsou to pak samozřejmě téměř nezničitelné Orlíky, které jejich nositelé neváhají testovat i v těch nejextrémnějších podmínkách.

A který model se stal favoritem nových ambasadorů? „Překvapivě nejde o žádný ze sportovních modelů PRIM, Karolinu i Jaroslava zaujal čistý design hodinek z aktuální limitované edice Spartak 60 L.E., inspirovaný prvními československými náramkovými hodinkami,“ dodává Lőffelmann.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.