Sociální sítě
Nahoru

Hotel Emblem získal prestižní evropskou cenu

Hotel Emblem v Platnéřské ulici 19 v Praze 1 získal v Londýně prestižní ocenění v rámci cen European Hospitality Awards 2014. V široké konkurenci nejlepších evropských hotelů zvučných jmen byl oceněn jeho inovativní přístup k hotelovému servisu. Ceny European Hospitality Awards 2014 se letos v hotelu Hurlingham Club v Londýně udělovaly již po páté. Prestižní ocenění jsou rozdělena do několika kategorií a o jejich získání usilují jak renovované hotelové značky, tak i „nováčci“. I tentokrát znesnadnil porotě rozhodování značný zájem o účast a vysoká kvalita soutěžících. V téměř vyrovnaném souboji hotelů a hoteliérů pak uspěly vedle pražského hotelu také např. londýnský Rosewood, vídeňská Melia, portugalský Conrad Algavre, německý Lanserhof Tegernsee nebo gothenburský Radisson Blu Riverside Hotel. Cena Innovation in service 2014, kterou sponzoroval slavný Wall Street Journal, tak znamená pro domácí hotel Emblem skutečně jedinečnou poctu. Hotel Emblem v centru Prahy nabízí své služby od podzimu předchozího roku a za tu dobu se vedení hotelu podařilo unikátním způsobem upozornit na svou jedinečnost v rámci pražského hotelnictví. Zaujmout dnes zcestovalou klientelu turistů se může zdát jako nadlidský úkol. V hotelu Emblem ale kromě vycizelovaného designu mysleli i na tu nejpodstatnější složku ubytování – na servis.

V citlivě zrekonstruované budově umístěné na dohled od zachovalých židovských památek staré Prahy naleznou hosté vedle několika druhů pokojů také M SPA a unikátní klub Maharal. Ten je otevřený i pražským rezidentům a v pěti odlišně zařízených místnostech nabízí jejich rozmanité využití. Příjemné prostředí navíc umocňují výstavy předních výtvarníků.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.