Sociální sítě
Nahoru

Gabriela Kratochvílová pro značku KARA

Televizní moderátorka, modelka a Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová nafotila zimní kolekci kvalitní české značky KARA Trutnov. Inspirujte se s námi rozmanitými barvami a vyberte si do jakého z pravých kožichů se zachumláte.

Zleva: model Babia, Kara (19 999 Kč, jehnětina), model Salina, Kara (14 999 Kč, norek), model Sally, Kara (45 000 Kč, norek)

Ať už jdete na ples, do divadla, nebo jen na procházku Prahou, můžete vypadat stylově. Pravá kožešina vám zajistí eleganci i komfort. Huňatý kožich vás navíc v případě nevlídného počasí skvěle schová a ještě budete vypadat šik. V přírodních tónech se budete cítit jednoduše a přirozeně. Kara ovšem myslela i na ženy, které mají raději ostřejší barvy, a zařadila do kolekce i červenou. Tato česká značka se mimo jiné hodně soustředí i na detaily. Křivý zip, nečekaně vymyšlené kapsy, nebo zajímavě rozmístěné kožešiny udávají produktům jedinečnost.

Zleva: model Delia, Kara (24 999 Kč, mývalovec), model G-4052, Kara (7 999 Kč, mývalovec), model G-4006, Kara (11 999 Kč, liška)

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.