Sociální sítě
Nahoru

Zimní kolekce MotorClothes je definována kombinací jedinečných designů a zateplených materiálů

Jakmile začala na severní polokouli přicházet zima, tak Harley-Davidson odhalil zimní kolekci 2014 MotorClothes, navrženou tak, aby zachytila jedinečné souznění mnohokrát prověřené na motorce i bez ní. Pánská zimní kolekce, inspirovaná siluetami temných stínů zimní noční oblohy, barvami, střihem a stylem kontrastuje s prvky tepla a pohodlí, které se rovnají pocitu příjemného posezení s přáteli u ohně. Tato kolekce je, od kožených bund až po trika, navržena čistě ve stylu Harley-Davidson. Byla koncipována tak, aby jezdci mohli rovnou vyrazit na cestu. Jednoduché střihy navržené za použití voděodolných a neprodyšných vláken v kombinaci se silnou vlněnou podšívkou zajišťují, že veškeré důležité teplo neunikne a prodlouží váš zážitek z jízdy. S univerzální koženou bundou Rocker Back 3-in-1 (vpravo), která se přizpůsobí během několika vteřin, budou fanoušci Harley-Davidson, připraveni na nepředvídatelné počasí, které přinášejí zimní měsíce. Je vytvořena ze středně silné kůže a je opatřena připínací vlněnou kapucí pro případ, že se ochladí. Kapuce je také vybavena odvětrávacím systémem, pro případ, že by se chtěl jezdec zchladit. Pro ty, kteří chtějí něco trochu jiného, ale stále touží po klasickém vyšívaném stylu Harley-Davidson, tady je prošívaná bunda Hex Head (vlevo). Ta je vytvořena ze 100% nylonu a dodává se s prošívaným tělem a rukávy, ve stejném stylu jako její zateplené kapsy na zip, což zaručuje lepší jízdní komfort a praktičnost.

Součástí této kolekce je také široká škála nadčasově šitých topů a triček, které čerpají z klasických designů a sezónních barev, s lehce udržovatelným, zmačkání odolným povrchem. Na druhou stranu, dámská zimní kolekce je zcela o luxusu, výrazně stylizovaná a zesílená pro větší teplo a pohodlí během studeného zimního počasí. Je inspirovaná okolními krásami a obsahuje dech beroucí kousky různých typů struktur. Od útulných tkanin, přes mnohé zvířecí vzory, až po vintage kůži. Nalezneme zde viditelnou rovnováhu mezi rysy zdůrazňujícími krásu zimní sezóny a bouřlivosti dámské povahy. Vezměme si například koženou bundu Alexis 3-in-1, jakožto perfektní oděv pro všechny druhy počasí, který poskytuje stejný druh flexibility jako u mužského provedení, ale s užším střihem a vyšívanými designovými detaily, které dodávají funkčnosti na kráse. Je vytvořena z odlehčené kůže, její odepínatelná kapuce přidává na teple a ve spojení s chrániči opatřenými kapsami tvoří ideální bundu pro jízdu. Pro zimní měsíce by vám neměly chybět lichotivě vypadající Waterproof 3-in-1 Functional Jackets, které zabrání vniknutí vnějších zimních vlivů a udrží jezdce v suchu a teple, přičemž si zachovají svoji všestrannost.

Abychom přidali trochu více půvabu zimní kolekci, nová řada triček Henley s dlouhým rukávem, která je provedená v tlumených barvách a odstínech, poskytuje perfektní podklad pro výrazně poutající zdobení a textury.

Navrch k tomu všemu, speciálně pro studené měsíce uprostřed zimy, pro vás máme výběr čepic a šál provedených v měkkých texturách s nádechem třpytivých flitrů a kamínků.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.