Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton otevřel v Praze nový obchod

Louis Vuitton otevřel 20. listopadu 2014 v Praze nově zrekonstruovaný obchod. Slavnostního otevření se zúčastnil Michael Burke, prezident a CEO společnosti Louis Vuitton. Maison otevřel své dveře veřejnosti na nové prestižní adrese Pařížská 3 – zůstává tedy na stejné třídě, která je jeho pražským domovem již téměř dvacet let, od roku 1998. Móda zde sdílí prostor a pozornost s unikátním savoir-faire. Vůbec poprvé se v pražském obchodě zákazníci mohou setkat s dámskými a pánskými ready-to-wear kolekcemi.

Po 12 měsících rekonstrukce představil nový obchod, který zachovává historickou neo-barokní fasádu, svět značky Louis Vuitton v pojetí jejích architektů.

Přízemí obchodu je zasvěceno cestování, dámskému koženému zboží, hodinkám a psacím potřebám; toto oddělení plynule přechází do nabídky textilních produktů v průchozí chodbě. V prostoru schodiště visí osm děl francouzského umělce Lionela Esteve, které prostoru dodávají barevnost a pohyb. Celý prostor se kresbami proměnil ve venkovskou fresku inspirovanou květinovými motivy a vitráží oken.

První podlaží přivítalo pánské kolekce obuvi, koženého zboží, doplňků a ready-to-wear a druhé podlaží patří dámským kolekcím. Tento velmi žensky pojatý prostor vyhrazený pro ready-to-wear kolekce, boty a kabelky byl pojat v harmonii béžových a bílých odstínů, která navozuje atmosféru elegantního městského bytu. Kromě dámských a pánských kolekcí ready-to-wear byla zákazníkum představena kolekce pro podzim a zimu a take první kolekce Cruise navržena Nicolasem Ghesquièrem pro Louis Vuitton. Po uvedení jeho první kolekce v Cour Carree v Louvru a následném představeni kolekce Cruise v Monte Carlu, přichází konečně Louis Vuitton dámska ready-to-wear do České republiky. Tato nadčasová a moderní kolekce, jejímž tématem je transformace oblečení, nabízí funkční šatník složený z pohodlných kousků v nové siluetě a z nejnovějších materiálů v kombinaci s pečlivým ručním zpracováním.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.