Sociální sítě
Nahoru

Darujte sebe sama ve 3D od 3Dgang!

Sháníte originální a vtipný dárek? Darovat někomu rodinnou fotografii je už trochu nuda, nemyslíte? A co kdybyste letos babičce místo toho věnovali rodinnou sošku? Společnost 3D gang přichází s originálním projektem me3D. Figurka me3D vzniká trojrozměrným naskenováním a vytištěním lidské či zvířecí postavy ze speciálního kompozitního prášku. Vzniklá soška může mít velikost od 15 do 35 cm, dle vašeho výběru. A je jenom na vás, koho a jak naskenujete. 3D gang zvládá skenovat více postav a to i v pohybu.

Pro 3Dme se používá největší 3D skener v Evropě, který pracuje s DSLR snímači rozmístěnými po prostoru. Snímání zabere maximálně čtvrt hodinky a je prováděno neškodným viditelným světlem. Potom se v počítači vytvoří váš první 3D model, který je možno zkontrolovat a případně upravit. Na 3D tiskárně se vytiskne vaše věrná kopie s veškerými detaily a v plných barvách. Vyhotovení figurky zabere přibližně 2 – 5 týdnů.

Skenování probíhá v příjemném ateliéru v centru Prahy. V šatně, která je jeho součástí, se můžete před snímáním upravit nebo převléci. Doporučujeme neprůsvitné oblečení bez lesku, pokud možno barevné, aby byla výsledná figurka co nejzajímavější. Pro snímání je nutné odložit brýle a naskenovat a vytisknout se mohou nejen jednotlivci, ale také páry, rodiny s dětmi, skupiny či domácí mazlíčci, kteří se vměstnají do prostoru o rozměrech 1x1x2 metry. Pro více informací navštivte www.duplicity.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.