Sociální sítě
Nahoru

Restaurace Pálffy Palác má nového šéfkuchaře

Novým šéfkuchařem restaurace Pálffy Palác Club je nyní Saravanan Kandadu. Před příchodem do Pálffy působil v Sahara Café and restaurant a italské luxusní restauraci Cantinetta Fiorentina. Své profesní zkušenosti sbíral také u amerických Carnival Cruise Lines a samozřejmě ve své domovině v Indii. Tam například v hotelu Le Royal Meridian.

Osmatřicetiletý Saravanan je ženatý, má 2 děti. Kromě vysoké gastronomie se ve volných chvílích rád věnuje molekulární gastronomii.

Saravananův přínos pro Pálffy se celkově projevuje v nabídce více odlehčeného menu a odvážnější kombinací chutí. Konkrétním receptem, který, kromě jiného, restaurace doporučuje ochutnat, je například Jehněčí kotleta podávaná s tahini a salátkem z granátového jablka.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.