Sociální sítě
Nahoru

Emirates dlouhodobě investuje až 500 milionů dolarů do nejlepšího vína

Každý den je na palubách letadel společnosti Emirates pasažérům ve všech cestovních třídách servírováno více než 60 různých druhů vín, šampaňského a portských vín pocházejících z nejlepších vinic v 11 zemích světa. Emirates k dnešnímu dni investovala do programu zaměřeného na víno více než 500 milionů dolarů, jelikož víno považuje za důležitou součást gurmánského zážitku na palubě letadla. Výběr vína je prováděn s největší pečlivostí, stejně jako každý aspekt služeb společnosti Emirates.

Emirates nespoléhá na zprostředkovatele prodeje, ale pro výběr vín na paluby svých letadel vytvořila vlastní tým odborníků, který navázal přímou spolupráci s celosvětově nejprestižnějšími vinařstvími a vinicemi. Navíc vypracovala intenzivní plán, který v kombinaci s dynamickou strategií zajištuje, že nejlepší vína jsou nakupována en primeur, což často znamená ještě před jejich lahvováním a uvedením na trh.

Letecká společnost má v současné době ve svém vinném sklepě v Burgundách ve Franci přes 1,2 milionu lahví vína, které zde dozrává. Některé z těchto archivních ročníků budou připraveny ke konzumaci až v rozmezí deseti let.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.