Sociální sítě
Nahoru

ROYAL uvádí velkolepou show ve stylu Velkého Gatsbyho

Multikulturní podnik ROYAL každou sobotu na svém jevišti uvede dlouho očekávanou show inspirovanou legendárním obdobím Velkého Gatsbyho. Představení diváky zavede do magické atmosféry Ameriky 20. let, ale zároveň je rozproudí současnými světovými hity odkazujícími na toto slavné období, například od Fergie či Beyoncé. Nechte se vtáhnout do bujarého života bohatých a slavných za éry prohibice, jazzu a šampaňského. Oslnivý dobový večírek můžete díky ROYALu zažít i vy! Show je inspirována slavným románem Velký Gatsby od Francise Scotta Fitzgeralda z roku 1925. Toto světové dílo odkrývá téma dekadence, idealismu, společenských změn a otřesů a resistence ke změnám a je poutavým portrétem „jazzového věku“ 20. let.

Příběh Velkého Gatsbyho se odehrává roku 1922 a jeho zpracování se stalo světovým fenoménem, který nadchl fanoušky po celém světě, ať už v knižní podobě, jako film nebo dokonce opera. Dnes představujeme jeho další podobu – interaktivní divadelní představení,“ vysvětluje Jean-Christophe Gramont, majitel podniku ROYAL. „Není náhodou, že jsme si vybrali právě období 20. let, kdy své dveře poprvé otevřel i náš podnik, který vznikl v roce 1929. Místo jsme plně zrekonstruovali a já jsem nadšen, že právě naše renovované dobové prostory přichází s touto jedinečnou show, díky níž mohou diváci zachytit autentickou atmosféru,“ dodává. Hlavní hvězdou nové „divoké“ show je zpěvačka Uliana. Doprovází ji šest tanečníků, kteří vystupují na předních pražských pódiích, a dále vynikající stepař a umělecký akrobat. Okouzlující kostýmy, stylová hudba a celková výprava pak nabízejí jedinečný vizuální zážitek, díky němuž diváci zažijí nezapomenutelný dobový večírek. Hosté se nejen výborně pobaví, ale budou doslova vtaženi do děje. Zpěváci a tanečníci se v průběhu vystoupení pohybují mezi publikem a živě s ním komunikují.

Tím však jedinečný večírek nekončí! Pro milovníky tohoto období je vždy po představení připraveno další hudební překvapení v podobě DJ Electro Swing.

Jedinečná show ve stylu Velkého Gatsbyho vstupuje do světel reflektorů každý sobotní večer od 22h v prostorách podniku ROYAL na pražských Vinohradech. Vstup je možný již od 21h.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.