Sociální sítě
Nahoru

Vykřičte svou lásku do světa s valentýnskou edicí Veuve Clicquot

Šampaňské a láska tvoří dokonalý pár, který v ladné harmonii rozehrává skvělou milostnou etudu. Stejně jako většina romanticky založených duší, tak

i šampaňské Veuve Clicquot rádo vyjadřuje emoce – a to často velmi překvapivými způsoby. V tomto duchu kráčí nová limitovaná edice Veuve Clicquot Scream Your Love, připravená při příležitosti Dne svatého valentýna, svátku všech zamilovaných. Vybrat si můžete variantu se dvěma skleničkami, láhví růžového šampaňského a megafonem, který se ladně promění v ledák na chlazení, nebo variantu bez skleniček.

Silná kampaň Scream Your Love vznikla před několika lety v Japonsku, které je proslulé svou emocionální rezervovaností. Muži, jež měli problémy s vyjadřováním citů svým partnerkám, získali přístup k pódiu na náměstí s megafonem, prostřednictvím kterého se mohli o svou lásku podělit s ostatními. Tento den s označením „Love Your Wives Day“ se stal hitem japonské televize a proměnil se v každoroční tradici. Je inspirací pro muže, aby vyjadřovali své city originálním způsobem.

Značku Veuve Clicquot, vždy nabitou emocemi, tento koncept otevřeného vyjadřování citů okamžitě uchvátil. S inovací a entusiasmem sobě vlastním navrhla limitovanou edici doplňků pro podávání šampaňského, které pozvednou sílu okamžiku i láskyplných emocí. Všestranný nosič na šampaňské slouží jako voděodolný ledák na šampaňské nebo se vmžiku transformovat v megafon, kterým vykřičíte svou lásku do celého světa. Jako skvělý valentýnský dárek a průvodce romantickými chvílemi se nabízí také dárkové balení s megafonem, láhví šampaňského Veuve Clicquot Rosé a dvěma sklenkami. Vyjádřete své emoce během Dne svatého Valentýna, Svátku matek nebo jakékoliv jiné, speciální chvíle. Díky Veuve Clicquot Scream Your Love je nyní šampaňské stejně příjemné slyšet jako vychutnávat.

Všestranný megafon-ledák Scream Your Love dodává originalitu a náboj. Sladký, spontánní a metalický chladič šampaňského můžete používat zas a znovu. Stylový nádech mu propůjčí jemný růžový odstín. Pokud se chcete podělit o své city, odšroubujte široké víčko a mluvte do užšího konce. Po romantickém sdělení otočte víčko čelem nahoru a zaklapněte jej do užší části megafonu – a chladič na šampaňské je na světě! Naplňte jej ledem, přidejte láhev šampaňského Veuve Clicquot Rosé a můžete slavit…

Strukturovaná, vyvážená a intenzivní chuť Veuve Clicquot Rosé jako by byla metaforou osidel lásky. Růžové šampaňské je dokonalým důkazem vinařského savoir-faire tohoto šampaňského domu. Své obdivovatel uchvacuje tóny červených bobulí na patře a ostrým, dlouhým závěrem. Navzdory výrazné převaze hroznů Pinot Noir – v duchu této značky – vykazuje Veuve Clicquot Rosé i jemnost Chardonnay a oblou něžnost Meunier. Jiskřivou barvu mu dodává smísení s rezervními červenými víny. Svým ovocným a svěžím šarmem je předurčeno jako ideální společník při všech příležitostech.

Limitovaná edice Veuve Clicquot Scream Your Love bude v prodeji od ledna 2015 ve specializovaných prodejnách a e-shopech. Doporučená maloobchodní prodejní cena u balení se dvěma skleničkami je 2 300 Kč, balení s megafonem bez skleniček stojí 1 700 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.