Sociální sítě
Nahoru

Balzám na rty a nehty od značky By Terry

Kosmetická značka By Terry uvádí na český trh jejich světový bestseller Baume de Rose, který je skutečný must-have pro podzimní a zimní počasí. Vyživující balzám na rty a nehty Baume de Rose je multifunkční přípravek, který si okamžitě zamilujete. Nejprve ho můžete použít na suché a popraskané rty – již po prvním použití budou Vaše rty chráněné před nepříznivými vlivy počasí, budou vyživené, hydratované, plné a lesklé. Baume de Rose je bezbarvý balzám, který zvýrazní přirozenou barvu Vašich rtů. Balzámem můžete hýčkat nejen Vaše rty, ale i nehty, kterým dodá Baume de Rose potřebnou výživu a nehty tak budou posílené a lesklé. Tento produkt se okamžitě stane Vaším SOS produktem, který nebude chybět v žádné Vaší kabelce. Baume de Rose v sobě ukrývá 48 unikátních ingrediencí, díky kterým se nejedná pouze o obyčejný balzám, ale o skutečného šampiona ve své kategorii. Balzám obsahuje esence z růžového vosku, bambuckého tuku a vitamíny. Dále obsahuje ještě více lipidů pro buněčnou výměnu a do hloubky vyživené rty a kyselinu hyaluronovou pro ještě větší hydrataci a plnost rtů. Balzám bude také každý den chránit Vaše rty díky faktoru SPF 15, který jistě oceníte zase zejména v letním období.

Použití: Naneste balzám na rty samostatně, jako bázi pod rtěnku nebo na rtěnku pro plnější vzhled Vašich rtů. Pro výživu rtů naneste větší vrstvu balzámu na rty a nechte působit přes noc. Pro posílení nehtů naneste balzám na nehtové lůžko a na kůžičku kolem nehtů. Balzám jemně vmasírujte do nehtů pro vyživené a lesklé nehty.

Baume de Rose, 7 g za 1 290 Kč, je k zakoupení v salónu a butiku L´Eclat, Bílkova 16, Praha 1.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.