Sociální sítě
Nahoru

Jak pečovat o pleť, když je vám 20, 30 nebo 40+?

Stejně jako s věkem uzráváme a mění se naše životní hodnoty a priority, i naše pleť vyžaduje jinou péči ve dvaceti letech a jinou po čtyřicítce. L’Occitane potřebám pleti dokonale rozumí a umí jí poskytnout dokonalou péči v každé její životní fázi. Vyberte si přípravek, který se hodí právě pro vás… Když je vám 20+

Svěží lehké přípravky z kolekce Andělika nesou jméno rostliny se schopnostmi mimořádné hydratace. Kromě ní vaší pleti dopřejí také revitalizaci a ochranu před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Hydratační andělikový krém poskytuje pleti přirozenou hydrataci až na 48 hodin. Přípravky z anděliky obohacené o esenciální olej z citrónu navíc stahují póry a pomáhají udržet pleť čistou a zdravou.

Když je vám 30+

V tomto věku potřebuje pleť kromě hydratace také trochu oživit a rozzářit. Tyto úkoly hravě zvládne rozjasňující kolekce přípravků ze slaměnky a sedmikrásky. Tonizační voda, čisticí pěna, rozjasňující peeling, pleťový fluid a samozřejmě klasický denní krém udrží vaši pleť hydratovanou a svěží po celý den. Esenciální olej ze slaměnky stimuluje produkci kolagenu, který navíc vyplňuje vrásky a zpevňuje pleť. Výtažek ze sedmikrásky zase bojuje proti pigmentovým skvrnám a sjednocuje tón pleti.

Když je vám 40+

Divine – kolekce té nejluxusnější péče od L’Occitane. Její hlavní účinnou složkou je květ ze slaměnky, který přírodní cestou bojuje proti známkám stárnutí. Omlazující řada Divine zahrnuje pleťový krém, mléko, sérum, oční péči a omlazující pleťový olej. Stačí pár kapek tohoto božského oleje vetřít do pokožky a vaše tvář se vrátí v čase o pár let zpátky.

Všechny produkty najdete na www.loccitane.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.