Sociální sítě
Nahoru

Omamná parfémová voda Flagrant Delice od By Terry de Gunzburg

Květinově-ovocná parfémovaná voda Flagrant Delice je neodolatelně svůdná, smyslná a delikátní. Je jako hříšný elixír pro Vaše okolí, kterému se nedá odolat a který se vryje do paměti každému, kdo s ním přijde do sebemenšího kontaktu. Buďte dráždivá a charakteristická s Flagrant Delice. Parfémovanou vůni spouštějí ovocné nóty bergamotu spojené s citrusovým koktejlem, které dodávají vůni svěží nádech, jež prostupuje do srdce parfému díky harmonickému spojení ovoce fig a svěžích okvětních lístků. Základ vyzařují lehce nahořklé mandlové esence, následované charakteristickou vůní fazole tonky, jemné vůně vanilky a pižma.

Flakón vůně Flagrant Delice je stejný jako celá řada parfémů By Terry de Gunzburg – je jako vzácný talisman, který budete chtít mít neustále u sebe. Flakón je spojením vášně zakladatelky Terry v umění, moderního trendu, luxusu a elegance. Třešničkou na dortu je metalicky vyrytý emblém s názvem parfému.

Parfémovaná voda Flagrant Delice 50 ml za 2 190 Kč a 100 ml za 3 640 Kč je k dostání v salonu a butiku L´Eclat, Bílkova 16, Praha 1. www.eclatsalon.cz

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.