Sociální sítě
Nahoru

Tiskárny Canon pro každý druh podnikání

Některá překvapení mohou být také praktická. Canon proto představil širokou škálu svých tiskáren, které se hodí do kanceláře i pro domácí použití.

Pracujte bezdrátově a stylově

Tiskárna Canon PIXMA MG2950 je ideální pro každodenní tisk, skenování a kopírování, navíc obsahuje bezdrátovou technologii WLAN PictBridge, díky které můžete snadno tisknout fotografie přímo z kompatibilních bezdrátových fotoaparátů. Jeho kompaktní a stylový design skvěle šetří místem a umožňuje snadno vkládat papír a vyměňovat inkoust. Během několika sekund můžete také pomocí smartphonu nebo tabletu vytisknout fotografie z Facebooku, Twitteru a online alb. Vylepšený PIXMA Cloud Link vám umožní přistupovat k dokumentům na Disku Google a tisknout je. S webovou službou Easy Photo Print+ (dostupnou přes aplikaci PIXMA Printing Solutions) pak můžete snadno navrhovat a tisknout pohlednice, koláže fotografií a mnohem víc.

Jednoduchý tisk z cloudu

Tiskárna Canon PIXMA MG6650 je ideální pro uživatele, kteří potřebují v domácím prostředí a ve vysoké kvalitě tisknout nejrůznější dokumenty a fotografie. Podporuje také řadu bezdrátových tiskových funkcí – od kompatibility s aplikací PIXMA Printing Solutions pro zařízení s operačními systémy iOS a Android až po tisk z fotoaparátů s Wi-Fi. Nabízí rovněž služby Apple AirPrint a Google Cloud Print. Model se může pochlubit dotykovou obrazovkou s úhlopříčkou 7,5 cm. Zobrazovací jednotky jsou přímou součástí tiskárny a umožňují přístup ke všem nabídkám a funkcím. Uživatelé tak mohou velmi jednoduše tisknout a skenovat přímo z tiskárny. Výhodou je také systém s pěti samostatnými zásobníky inkoustu, díky němuž je možné měnit pouze inkoust, který došel.

Vášeň v tisku

Model Canon PIXMA MG7550 je představitelem špičkové fotografické tiskárny. Disponuje displejem s velkou dotykovou obrazovkou o úhlopříčce 8,8 cm. Jedinečná technologie Canon Intelligent Touch System spolu s bezdrátovou konektivitou a podporou Ethernetu umožňuje plnohodnotné využití cloudových služeb i tisku a skenování pomocí NFC – vše z prostředí chytrých zařízení. Díky systému se šesti inkousty umožňuje model PIXMA MG7550 vytvářet tisky s hladkými přechody, a to i při černobílém tisku. Uživatelé mohou pouhým stiskem tlačítka získat bezokrajové výstupy v kvalitě srovnatelné s profesionálními fotografickými laboratořemi.

Kompaktní a energeticky úsporná tiskárna

Canon i-SENSYS LBP6020/B představuje prostorově nenáročnou, snadno použitelnou a cenově dostupnou tiskárnu, která poskytuje výjimečnou kvalitu laserového tisku. Umožňuje pořídit dokumenty s nejostřejším textem a nejdetailnější grafikou díky rozlišení tisku 2 400×600 dpi s technologií automatického vylepšení obrazu (Automatic Image Refinement). Profesionálních výsledků přitom dosahuje s rychlostí 18 stránek za minutu. Důraz na rychlost je podtržen technologií Quick First-Print, která zajišťuje rychlé obnovení provozního stavu z režimu spánku a dobu vytištění prvního výtisku za pouhých 7,8 sekundy. Tiskárna je navíc energeticky úsporná a tichá nejen v pohotovostním režimu, ale také při provozu. Benefitem je rovněž tonerová kazeta, která umožňuje bezúdržbový provoz a nepřetržitý vysoce kvalitní výstup. Model je dostupný nejen v bílé, ale také černé variantě.

Více z rubriky Počítače

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.