Sociální sítě
Nahoru

Blahodárná síla léčivých rostlin

Weleda od svého počátku přistupuje k člověku jako k celku. Zdraví každého z nás je závislé nejen na jeho fyzické kondici, ale také duševní pohodě. Výtažky z rostlin a éterické oleje pečují nejen o naši krásu, ale v podobě koupele dokáží pomoci třeba při nachlazení, navodí dobrou náladu a uvolní naše smysly. V nadcházejících chladných dnech si vychutnejte blahodárnou koupel Weleda nebo hýčkejte svou chladem a větrem bičovanou pokožku tělovými oleji. Ty se postarají, aby pokožka byla zdravá, obsažené éterické oleje vám pak pomohou zrelaxovat unavenou mysl.

Koupele

Stačí přidat dvě plná víčka do vany teplé vody a vaše koupelna se rázem změní na oázu klidu a pohody. Teplem se aktivují éterické oleje, provoní vaši pokožku a zahalí vás do jemného oparu harmonizující vůně jehličnanů, které uvolňují dýchací cesty a působí proti kašli i při nachlazení. Po náročném dni plném práce a starostí se můžete v klidu ponořit do levandulové lázně harmonizující vaši unavenou mysl. Beze spěchu si urovnáte myšlenky a připravíte své tělo na odpočinek během spánku. Levandule mimo jiné, dokáže pomoci nespavcům, protože zklidňuje mysl a prohlubuje spánek, který je pro regeneraci organismu nezbytný.

WELEDA Jehličnanová koupel

Uvolňuje, zklidňuje a harmonizuje svojí vůní

Tuto koupelovou přísadu si zamiluje každý, kdo rád chodí lesem. Vůně čistých éterických olejů z ušlechtilých jedlí a smrků vám pomůže utřídit myšlenky a dojít zklidnění. Její použití je proto vhodné, když hledáte vyrovnanost a obnovu svých sil. Výborně působí také při kašli a nachlazení. Jehličnanová přísada do koupele, jako všechny od Weledy, pečují o vaši pleť.

Neobsahuje žádné syntetické emulgátory, které by pokožku vysoušely nebo porušovaly její ochranný film, ani syntetická aromata, barviva či konzervační látky nebo pěnivé tenzidy.

Cena: 349 Kč za 200 ml

WELEDA Levandulová koupel zklidňující

Zklidňující, uvolňující účinky

Sníte často o slunci u Středozemního moře? Pak si zajisté oblíbíte jedinečnou vůni levandulové zklidňující koupelové přísady od Weledy. Dopřejte si ji v plné teplé vaně, uvolněte se a zklidněte své zjitřené smysly.

Přírodní éterické oleje z levandule narostlé v plném slunci a horku vám dodají harmonizující impulzy a před spaním vám pomohou zapomenout na náročné chvíle uplynulého dne.

Cena: 349 Kč za 200 ml

Dny, kdy nebude čas na koupel

Dopřávat si koupel každý den je časově náročné. Ale pár minut denně hýčkat své tělo, by mělo být standardem. Tělové a masážní oleje Weleda pečují o vláčnost pokožky a obsažené vonné oleje, stejně jako u koupelí, podporují naši mysl. Pokud se obáváte, že byste měli po nanesení oleje příliš mastnou pokožku, poradíme vám jednoduchý trik. Po osprchování nebo koupeli lehce osušte tělo ručníkem a na olej vmasírujte do ještě vlhké pokožky. Krásně se vstřebá a nezanechá mastný pocit.

WELEDA Měsíčkový masážní olej

Pro každodenní péči o citlivou pokožku celého těla

Jemný olej obohacený příjemnou vůní je vhodný k podpoře funkcí pokožky i jako masážní olej. Zlepšuje vláčnost pokožky, a předchází jejímu vysoušení. Obzvláště jej doporučujeme pro citlivou pokožku se sklonem k zánětlivým projevům. Olej proniká až do podkožní tkáně a udržuje tak pokožku hladkou a jemnou.

Tip: Olej naneste do dlaní a pomocí jemných krouživých pohybů směrem k srdci jej vtírejte do ještě vlhké pokožky.

Cena: 299 Kč za 100 ml

WELEDA Růžový pěstící olej

Exkluzivní péče, pokožku hýčká a harmonizuje

Tento exkluzivní olej je vhodný pro každodenní péči pro všechny typy pleti. Doslova hýčká pokožku díky obsahu vysoce jakostního oleje ze semen divoce rostoucích růží Mosqueta a propůjčuje jí hebký vzhled a pružnost. Kompozice obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin a podporuje přirozenou regeneraci pokožky a její přirozené funkce.

Lehký mandlový olej a jojobový olej udržující vlhkost vás měkce obklopí příjemným teplem a oživí vás. K tomu přispívá i podmanivá vůně éterického oleje z růže damascénské, který má harmonizující účinek na celý organismus.

Tip: Pokud je pokožka příliš suchá, přidejte pár kapek oleje do lázně s přísadou Růžové harmonizující koupele Weleda.

Cena: 399 Kč za 100 ml

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.