Sociální sítě
Nahoru

PenShop popíše tajemství dokonalého dárku k Valentýnovi

Nevíte, jaký dárek k Valentýnovi je nejlepší? Přece ten, který způsobí, že si na vás vaše láska několikrát za den vzpomene. Přesně to splňují krásná pera a praktické diáře, protože je míváme stále u sebe. Takový dárek zaručeně potěší a obdarovaný už navíc nikdy nezmešká schůzku s vámi! Valentýnskou inspiraci vám přináší penShop.cz, největší prodejce psacích potřeb u nás. Každá žena se ráda obklopuje krásnými věcmi. Mosazné kuličkové pero značky Caran d’Ache jí navíc bude při každém použití připomínat vaši lásku. Pero je pokoveno palladiem a zdobeno gravírem řetízku. Místo klipu je očko, na které lze zavěsit přívěsek ve tvaru srdce. Ten je součástí balení. Luxusní šperk mezi psacími nástroji koupíte na penShopu za 5 960 Kč. Do moderního plánovacího diáře Filofax ve sladce růžové barvě si vaše milá může poznamenat, kdy máte narozeniny, výročí nebo domluvené rande. Náplň zápisníku se dá vyměňovat, takže poslouží klidně i několik let a vůbec nevadí, že zápisky začnou až v únoru! Na penShopu seženete diář v různých velikostech od 590 Kč, nyní dokonce v akci s kuličkovým perem FranklinCovey zdarma. Plnicí pera jsou tak krásná a nadčasová, že si přímo říkají o to, stát se dárkem. Pero Graf von Faber-Castell je vybaveno systémem na bombičky i konvertorem, který je součástí balení. Speciální matný růžový lak kontrastuje s vysoce leštěnými doplňky. Na penShopu stojí 4 711 Kč. Pro limitovanou edici kuličkových per Caran d’Ache je typické zdobení motivem růžových linií na růžovooranžovém těle. Elegantní a ženská barevná kombinace ladí s doplňky ve zlatém provedení. Pero dostanete v kulatém dárkovém tubusu, na penShopu stojí 1 560 Kč.

Ještě osobnější dárek bude, necháte-li ho ozdobit vlastním nápisem nebo jménem obdarovaného. PenShop.cz nabízí několik možností personifikace svých produktů.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.