Sociální sítě
Nahoru

Darujte bombu na Valentýna

Relaxační, romantická a voňavá koupel na Valentýna zajisté potěší každou dvojici. Na českém trhu se objevily kvalitní a přírodní produkty pro vaši koupel. Anglická značka Bomb Cosmetics má v nabídce balistické koule, špalíčky, kuličky a mýdla netradičních tvarů a barev. Jsou vyrobeny ručně a nejsou testovány na zvířatech.

Valentýn je jedinečnou příležitostí pro utužení nebo znovunastartování vztahu a proč tomu nepomoci romantickou koupelí… Dárek v podobě balistické koule, kuličky nebo špalíčku v odstínech růžové nebo červené s motivy srdíčka potěší. Příjemná vonící lázeň a hebká pokožky dokáže vytvořit kouzelnou atmosféru.

Základní ingrediencí produktů je bikarbonová soda, která změkčuje vodu a tím pádem je šetrnější k pokožce. V každém balistiku jsou obsaženy čisté esenciální oleje. Některé „bomby“ jsou navíc plněny bambuckým a kakaovým máslem. Po koupeli je pleť voňavá, prokrémovaná a hydratovaná.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.