Sociální sítě
Nahoru

„Večeře pro dobrou věc“: charitativní projekt Alcron & SaSaZu

Večer ve znamení skvělého jídla, zvučných jmen a dobrého pocitu z pomoci druhým. To je unikátní společný charitativní projekt restaurace SaSaZu a hotelu Radisson Blu Alcron.

Nenechte si ujít jedinečný večer, kdy se pro dobrou věc propojí kuchařské umění špiček svého oboru, Romana Pauluse a Shahafa Shabtaye. Prožijete tak nezapomenutelný kulinářský zážitek a především podpoříte konkrétní charitativní projekt, na který poputuje kompletně celý zisk z tohoto večera.

Radisson Blu Alcron Hotel, s Michelinskou restaurací Alcron, pořádá charitativní večeři každý rok. V letošním roce oslovili pro spolupráci věhlasnou restauraci SaSaZu, která se pravidelně pyšní michelinským oceněním BiB Gourmand. „Na spolupráci s Shahafem a jeho týmem se velmi těšíme. Jsem přesvědčený, že právě díky kombinaci naší a moderní asijské kuchyně připravíme pro hosty zcela unikátní zážitek a samozřejmě doufáme, že se nám podaří vybrat co nejvíce peněz,“ komentoval šéfkuchař Roman Paulus. Shahaf Shabtay ze SaSaZu doplnil spolupráci slovy: „Projektem jsme nadšení, rádi pomůžeme dobré věci. Podobné projekty ve světě fungují fantasticky, rádi budeme průkopníky podobných akcí i u nás.“v Večeře se uskuteční dne 29. ledna 2015 od 19hod v Crystal Ballroomu hotelu Radisson Blu Alcron. Cena 2900 Kč za osobu zahrnuje 6-ti chodové menu s vinným doprovodem. Každá z restaurací připraví 3 chody, které se při servírování budou střídat.

Celý výtěžek z večeře bude věnován na konto neziskové organizace Člověk v tísni, která zajištuje humanitární pomoc lidem jak v České republice tak v zahraničí a zároveň usiluje o rovnost, svobodu a lidskou důstojnost pro všechny. Svojí účastí podpoříte konkrétní projekt Lepší škola pro všechny.

REZERVACE: marketa.hoskova@radissonblu.com nebo na tel: +420 222 820 060

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.