Nové vydání prestižního magazínu Top Class, s Miss Earth Nikolou Buranskou na titulní straně, jako první informuje o nevšedních menu, které si restaurace připravily ke svátkům sv. Valentýna. Tou zatím nejoriginálnější je degustační večeře za 9 990 Kč, která v sobě kloubí zážitků hned několik. Svému partnerovi můžete totiž dopřát jedinečný zážitek, a to v podobě vskutku unikátní večeře. Probuďte v sobě romantickou duši a pronajměte si na svátek sv. Valentýna privátní salonek v Chagall’s Club Restaurantu. Atmosféru intimního prostředí vám zde zpříjemní profesionální saxofonista, jehož líbezné vibrato vás bude doprovázet celým večerem. V jeho průběhu vaše chuťové pohárky okusí speciálně sestavené menu o sedmi chodech snoubených s vínem, které bude servírováno osobním číšníkem. Jejich příprava bude navíc probíhat přímo před vašimi zraky, sami si tedy můžete diktovat tempo. Koneckonců noc patří jenom vám. Rezervovat si ji navíc bude moci jen jeden pár, a to na telefonním čísle: 739 002 347. Valentýnské menu:
Amuse Bouche
Ústřice Fine de Clair
+ Taittinger Brut
Variace čerstvého tuňáka (tartare, sashimi, steak)
+ Riesling Federspiel
Mušle sv. Jakuba se špenátem a restovanými houbami
+ Pinot Grigio St. Paulus
Milánské risotto Acquerello Biologico s krevetkou na víně
+ Gavi Masera
Limetkový sorbet
Humr pošírovaný v bylinkovém másle, salátek z mladých lístků
+ Chablis, Domaine des Melandes
Jehněčí kotletka, restované artyčoky, baby karotka a bramborový konfit
+ Hautes-Côtes de Nuits
Kozí sýr Valencay
+ Mademoiselle de T – Pouilly – Fume, Chateau de Tracy
Dezert show
Moscato d’Asti, Michele Chiarlo