Sociální sítě
Nahoru

Top Class informuje o smyslném svádění v Chagall’s

Nové vydání prestižního magazínu Top Class, s Miss Earth Nikolou Buranskou na titulní straně, jako první informuje o nevšedních menu, které si restaurace připravily ke svátkům sv. Valentýna. Tou zatím nejoriginálnější je degustační večeře za 9 990 Kč, která v sobě kloubí zážitků hned několik. Svému partnerovi můžete totiž dopřát jedinečný zážitek, a to v podobě vskutku unikátní večeře. Probuďte v sobě romantickou duši a pronajměte si na svátek sv. Valentýna privátní salonek v Chagall’s Club Restaurantu. Atmosféru intimního prostředí vám zde zpříjemní profesionální saxofonista, jehož líbezné vibrato vás bude doprovázet celým večerem. V jeho průběhu vaše chuťové pohárky okusí speciálně sestavené menu o sedmi chodech snoubených s vínem, které bude servírováno osobním číšníkem. Jejich příprava bude navíc probíhat přímo před vašimi zraky, sami si tedy můžete diktovat tempo. Koneckonců noc patří jenom vám. Rezervovat si ji navíc bude moci jen jeden pár, a to na telefonním čísle: 739 002 347. Valentýnské menu:

Amuse Bouche

Ústřice Fine de Clair

+ Taittinger Brut

Variace čerstvého tuňáka (tartare, sashimi, steak)

+ Riesling Federspiel

Mušle sv. Jakuba se špenátem a restovanými houbami

+ Pinot Grigio St. Paulus

Milánské risotto Acquerello Biologico s krevetkou na víně

+ Gavi Masera

Limetkový sorbet

Humr pošírovaný v bylinkovém másle, salátek z mladých lístků

+ Chablis, Domaine des Melandes

Jehněčí kotletka, restované artyčoky, baby karotka a bramborový konfit

+ Hautes-Côtes de Nuits

Kozí sýr Valencay

+ Mademoiselle de T – Pouilly – Fume, Chateau de Tracy

Dezert show

Moscato d’Asti, Michele Chiarlo

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.