Sociální sítě
Nahoru

Top Class s českou Miss Earth Nikolou Buranskou

Další vydání prestižního dvouměsíčníku Top Class se objeví v tuzemské distribuci už zítra, tedy v pondělí 12. ledna. Stejně jako vždy, ani tentokrát nebudou chybět na jeho stránkách tipy na nejzajímavější přírůstky butiků reprezentujících luxusní značky světa módy, hodinek, šperků a dalších doplňků. Nechybí ani přední pražské restaurace, které redakci magazínu v posledním měsíci svým umem okouzlily, přičemž zvláštní prostor si tentokráte získal pánský klub. Obsáhlý materiál Gentleman’s Club totiž provede muže světem doutníků a vytříbeného alkoholu, který ukončuje tipy na místa, které rozhodně stojí za návštěvu. Dámy pak ocení výběr exkluzivních šperků, a to s přihlédnutím na skutečnost, že žluté zlato se opětovně vrací do módy. Ty, co si před pěti či deseti lety koupily nadčasové šperky v této klasické barvě zlata, od ikon Chopard, Piaget, Chaumet či Boucheron, tak určitě neprohloupily a mají ohromný náskok a záviděníhodné skvosty, které dnes už jen tak nikdo nepořídí. Všem ostatním pak bible českého luxusu doporučuje značky, který se o návrat trendu zasadily. V neposlední řadě, po boku cestování, luxusních hotelů a spa, přináší nový Top Class tipy na uctění svátku sv. Valentýna. Titulní tváří se stala tentokráte krásná Miss Earth Nikola Buranská, která si přivezla i své slavné třpytivé šaty od návrhářky Sandry Švédové. Na dalších fotkách z věhlasného pražského showroomu Studio Nika pak sáhla po značkách, jako Valentino, Blumarine, Vivienne Westwood, Oscar de la Renta nebo Giuseppe Zanotti, které dotvořila luxusními produkty značek Bulgari, Roberto Coin, Niessing či Chanel, Mikimoto a Vertu.

Aktuální vydání magazínu Top Class, označené jako únor/březen 2015, vyjde údajně ve stejném nákladu, jako vánoční vydání, tedy 28 400 výtisků. V nabídce je však také ve verzi elektronické a to prostřednictvím Publero.com, kde už je v nabídce od pátku.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.