Sociální sítě
Nahoru

Největší svatební událost roku zahájí kolona třinácti limuzín

Již 5. ročník exkluzívního svatebního veletrhu SVATEBNÍ DNY 2015 V CLARION CONGRESS HOTELU PRAGUE se uskuteční ve dnech 16. – 17.1. 2015. Veletrh zahájí velkolepá a neobvyklá show, originální svatební výstava a během bohatého programu veletrhu vás budeme inspirovat módními přehlídkami, lákavými nabídkami, ochutnávkami a soutěžemi. Veletrh vám na ploše více než 3000m2 představí téměř 130 vystavovatelů z celého svatebního segmentu. V ulicích Prahy veletrh symbolicky zahájí svatební kolona v čele s bílou limuzínou zn. Lincoln, dále 10 vozů taxi společnosti TICK TACK a tři vozy zn. Mini Cooper od společnosti RENOCAR. Svatební kolona bude vyjíždět v pondělí, 12.1. v 10 hodin, od OC Letňany do centra města na Václavské náměstí a bude pokračovat do Clarion Congress Hotelu Prague.

Zahajovací kampaň svatebního veletrhu SVATEBNÍ DNY odstartovala 5.1. 2015 ve spolupráci s OC LETŇANY instalací originální svatební výstavy svatebních šatů a doplňků . Svatební výstava v OC LETŇANY potrvá do 17.1. 2015. Dále bude v prostorách OC LETŇANY vystaven originální svatební veterán zn. Škoda Felicia z roku 1960 od partnera veletrhu – firmy JUDR. Stanislav Stuna. Svatební veterán bude vystaven v OC LETŇANY od 9. do 17.1. 2015 a bude spojen s tipovací soutěží pro širokou veřejnost . Veletrh se pro veřejnost otevře v pátek 16. 1. 2015 v 15.00 hodin a bude trvat až do soboty 17. 1. 2015. Pro prvních 200 návštěvníků bude každý den u vstupu připraven malý dárek a nové vydání veletržního katalogu SVATEBNI.CZ.

Většina vystavovatelů si již tradičně pro návštěvníky připravila veletržní slevy, akce a ochutnávky. V průběhu celého veletrhu bude probíhat veletržní tombola o hodnotné a zajímavé ceny, která vyvrcholí soutěží od společnosti DIAMOND CLUB o poukaz na snubní prsteny v hodnotě 30 000 Kč.

Svatební veletrh vám nabídne skutečně bohatý doprovodný program. Těšit se můžete na pestré módní přehlídky svatebních šatů, jedinečnou barmanskou show nebo na vystoupení nejoriginálnějšího českého revivalu skupiny ABBA. Doprovodným programem vás bude provázet moderátor Jan Pastor. ClarionCongress Hotel Prague se nachází přímo na metru, stanice metra B Vysočanská. Parkování v garážích přilehlé nákupní Galerie Fénix je pro návštěvníky na 3 hodiny zdarma.

SVATEBNÍ DNY v Clarion Congress Hotel Prague, Freyova 33, Praha 9 – Vysočany.

Pátek: 15.00 – 20. 00 hod.

Sobota: 10.00 – 18.00 hod.

Vstupné: 100 Kč, vstupenka je platná na oba dva dny a je k dostání pouze v místě veletrhu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.