Sociální sítě
Nahoru

Balmain: arabeska jako poselství

Klasické arabeskové motivy lze nalézt na všech hodinkových pouzdrech modelů „Iconic Chrono Lady“ od Pierre Balmain, na jejich číselnících a i na některých páscích. Stylové a nenásilné arabesky jsou velmi elegantní a vypovídají o vkusu a talentu módního tvůrce a mistra Pierre Balmain. Značka hodinek Balmain se zrodila uprostřed exkluzivního světa pařížské módy. Byla založena známým módním tvůrcem Pierre Balmainem a vyznačuje se dlouholetou tradicí, vkusem a velkou elegancí. Hodinky značky Balmain lze v dnešní době rozeznat podle jejich osobitého výrazného rukopisu. Díky spolupráci s vedoucí švýcarskou hodinářskou skupinou, má tato značka k dispozici neocenitelné technické a marketingové zázemí.

Příkladem této vzájemné spolupráce je vysoce spolehlivý švýcarský chronografický hodinový strojek modelu „Iconic Chrono Lady“, umístěný do hodinkového pouzdra o průměru 38 mm s vodotěsností do 50m. Hodinky jsou v provedení z leštěné nerez oceli nebo z bílé keramiky s růžovým PVD a některé mají pouzdro s fazetou posetou 62 Wesselton diamanty. Motiv arabesky je také na všech náramkových úchytech.

Hodinky z modelové řady „Iconic Chrono Lady“ mají velmi rozmanité číselníky, což jim dodává na kráse a půvabu. Některé číselníky jsou postříbřené, jiné jsou bílé, některé mají arabeskové provedení s 12 diamanty na místech číselných indexů, jiné jsou z leštěného bílého nebo černého laku. Všechny hodinky této modelové řady mají datumovku na pozici 6 hodin a tři sub číselníky: pro měření desetin vteřiny, minutový chronograf a vteřinový číselník. Vrchní ochranný kryt tvoří safírové sklo. Pro modelovou řadu „Iconic Chrono Lady“ je charakteristický buď náramek z leštěné nerez oceli nebo bílý nebo černý pásek z materiálu podobnému pryži a s arabeskovými motivy.

Ať jde o jednodušší modely nebo modely sofistikovanější, všechny hodinky modelové řady“Iconic Chrono Lady“ odrážejí uměleckého génia módního tvůrce Pierre Balmain, který je pevně spjatý se švýcarskou kvalitou a spolehlivostí.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.