Sociální sítě
Nahoru

Ford Mustang: prodej v Evropě zahájen

Evropští zákazníci si ode dneška mohou nakonfigurovat a objednat nový Ford Mustang. Je to poprvé v jeho půlstoleté historii, kdy je tento legendární model k dostání na evropském trhu. Budou se moci rozhodovat mezi motorizacemi 2.3 EcoBoost (231 kW) a 5.0 Ti-VCT V8 (307 kW), stejně jako mezi karosářskými variantami Fastback a Convertible. Na výběr je manuální, nebo samočinná převodovka, vždy se šesti rychlostními stupni. Nový Ford Mustang lze objednávat exkluzivně ve vybraných provozovnách autorizovaných partnerů Ford. Pro Českou republiku to jsou AMB Ořech – Praha západ a Auto In v Pardubicích. Uživatelé chytrých telefonů a tabletů si mohou s předstihem vyzkoušet, jak přesně by mohl vypadat Mustang v jimi zvolené konfiguraci. Nová aplikace umožňuje sestavit si vůz podle vlastních představ, umístit ho do zvoleného prostředí a výsledný obrázek sdílet na sociálních sítích. Aplikace s názvem „Virtual Mustang“ bude uvolněna tento týden pro platformy iOS a Android. K dispozici je samozřejmě i online konfigurátor, ve kterém si zákazníci mohou sestavit Mustang svých snů a zjistit výslednou cenu konkrétní specifikace.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.