Sociální sítě
Nahoru

Longines oslavuje dokonalou eleganci jezdeckého sportu

Longines uvádí na trh nový model chronografu řady Conquest Classic: Conquest Classic Moonphase. Jde o model, kterým společnost Longines potvrzuje jednak svůj zájem a podporu těm nejprestižnějším jezdeckým eventům, které se konají po celém světě, a jednak význam, který má pro značku Longines její tradice. Sofistikovanost hodinek, která zahrnuje např. zobrazení měsíčních fází, je výrazem dokonalé elegance a výjimečnosti těch největších hvězd jezdeckého sportu. Podpora a zájem o jezdecký sport a zvláště o jeho zásadní dimenzi, kterou je elegance, má v případě společnosti Longines již dlouholetou tradici, která se datuje od roku 1878. Společnost Longines oslavuje a vzdává holt jezdeckému sportu prostřednictvím své modelové řady hodinek Conquest Classic. Nyní tato švýcarská značka přichází s novým modelem této řady, chronografem, který zobrazuje měsíční faze. Jde o model Conquest Classic Moonphase, který v sobě velmi dobře kombinuje hodinářskou tradici společnosti Longines, sportovní dědictví a přirozený smysl pro sofistikovanost a vytříbenost. Tento model hodinek je vhodný pro všechny, kdo chtějí nosit sofistikovaný chronograf uprostřed sportovního vzrušení těch nejprestižnějších světových jezdeckých událostí.

Značka hodinek “Conquest” byla patentován prostřednictvím WIPO 25.5.1954. Od té doby společnost Longines vyrobila mnoho úspěšných jednotlivých modelů této řady “Conquest”. Společnost Longines se díky této kolekci Conquest Classic stejně jako díky dalším unikátním modelovým řadám hodinek, které oslavují klasickou krásu, stala proslulou po celém světě. Tato kolekce hodinek je určena pro ty nadšence jezdeckého sportu, kteří nemají rádi jakékoli kompromisy, pokud jde o eleganci.

Hodinky mají pouzdro o průměru 42 mm. Chronograf obsahuje samonatahovací mechanický hodinový strojek L678, tedy Valjoux 7751. Pouzdro má provedení z oceli v kombinaci s růžovým zlatem nebo je celé z růžového 18kt zlata. Číselník je buď černý nebo postříbřený s 9 luminiscenčními indexy. Číselník tvoří velmi elegantní kontrastující pozadí pro zobrazení měsíčních fází. Hodinky mají 12ti hodinový čítač na pozici 6 hodin, indikátor 24 hodin, mimostředná vteřinka na pozici 9 hodin, třicetiminutový čítač a datumovku na pozici 12 hodin. Datum je určováno půlměsíční středovou ručkou. Hodinky jsou vodotěsné do hloubky 50m a mají průhledný zadní kryt pouzdra, přes které je možné vidět fascinující hodinový strojek. Tyto jednotlivé modely chronografů jsou doplněné černým páskem z aligátora nebo mají ocelový tah nebo ocelový tah v kombinaci s růžovým 18kt zlatem. Všechny modely mají trojitou posuvnou bezpečnostní sponu.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.