Sociální sítě
Nahoru

Monika Leová tváří VMCARS.CZ pro rok 2015

Společnost VMCARS.CZ vznikla začátkem letošního roku. Cílém tohoto projektu je prodej sportovních, luxusních a závodních vozů. Klienti, kteří si u společnosti vůz zakoupí, dostanou nejen kompletní službu při výběru vozu, ale hlavně se naučí využívat maximální potenciál svého vozu na závodních okruzích či uzavřených komunikacích.

A proč se stala partnerem právě Monika Leová? Je Česká Miss Earth 2013, moderátorka Odpoledních zpráv na Primě, ale hlavně věčně pozitvní člověk, který má rád jakoukoli výzvu. Proto se český závodník Michael Vorba rozhodl naplánovat s Monikou ve Vysokém Mýtě na polygonu dopolední akci, kde si vyzkoušel jízdu v Porsche Panamera Turbo. K dispozici byla kluzná plocha, takže si zkusila různé situace, které ji na silnici mohly potkat. ,,Spojili jsme příjemné s užitečným. Monika patří dlouhodobě mezi mé nejbližší přátele a věřím, že by mohla tato spolupráce i nadále pokračovat” nechal se slyšet Michal Vorba stojící za celým projektem VMCARS.CZ.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.