Sociální sítě
Nahoru

Jameson slaví sv. Patrika s novou lahví

Milovníci pravé irské whiskey Jameson si už zvykli, že etiketa láhve s oblíbeným obsahem před 17. březnem obzvláště zkrásní. Na počest zeleného svátku všech Irů – dne sv. Patrika Jameson tradičně povolává věhlasné designéry a umělce, aby „oblékli“ láhev Jameson whiskey do slavnostního. Ani letos tomu není jinak. Limitovaná etiketa láhve Jameson pro rok 2015 dává jasný důraz na rodiště nejprodávanější irské whiskey. Design láhve představuje duši moderního Dublinu, které je srdcem Irska a milovaným městem Irů. Nová etiketa zábavným způsobem mapuje typické dublinské symboly, včetně čtvrtí, budov nebo známých míst.

Autorem nové limitované edice je úspěšný designér Steve Simpson. Ilustrátor, který v posledních letech získal desítky cen a spolupracuje s významnými značkami, do svých kreseb vkládá svěží myšlení a výrazný smysl pro humor. Jak sám říká, bez něj by se na východním pobřeží Irska dalo stěží žít. Jeho rukopisem jsou barevné, propracované, zábavné kresby, které si teď můžete dobře prohlédnout na láhvi Jameson.

Stejně jako jeho předchůdci spolupracující se značkou Jameson – Paul Daly, Dermot Flynn nebo David A. Smith – splňuje i Steve Simpson podmínku být dublinským patriotem, protože hlavní město Irska je už více než 20 let jeho domovem. Zřejmě právě proto se mu podařilo tak originálně a s důvtipem zachytit jedinečnou hřejivou atmosféru tohoto města na novou etiketu láhve Jameson. Je to skvělý způsob, jak mohou Irové přizvat k oslavám sv. Patrika celý svět. Prostřednictvím svého národního pokladu – Jameson whiskey, jejíž láhev nese hrdě na hrudi pulsující ikonu své země.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.