Sociální sítě
Nahoru

Tip na víkend: objevte Villu Memories

Přemýšlíte, jak si ukrátit čekání na jaro, když už jste se do sytosti nabažili hor a letět za teplem se vám nechce? Máme pro vás tip – stačí tři hodiny jízdy z Prahy a ocitnete se ve Ville Memories, která Vás okouzlí exotickým luxusem, komfortní atmosférou, osobitým stylem a nadstandardními službami. Luxusní wellness resort, vybudovaný v neokoloniálním stylu, leží na okraji města Fryšták v malebném prostředí Hostýnských vrchů. Takže daleko od všeho – ideální. Villa disponuje pěti jedinečnými stylovými pokoji. Největší z nich, Země, je koncipován jako mezonet a dominuje mu velké akvárium. Pokoj je obklopen dvacetimetrovou terasou, která je vyrobena z exotického dřeva bangikarai: Na terase můžete odpočívat v luxusních křeslech, poslouchat hudbu a užívat si pohody. Druhým největším pokojem Villy Memories je Vlk. Tento pokoj je, stejně jako Země, skvělou volbou pro hosty, kteří si přijedou odpočinout i s rodinou. Také další pokoje – Leopard, Džungle a Zebra – vás uchvátí mimořádnou atmosférou. Každý z nich představuje soukromou oázu, již nebudete chtít opustit. Všechny pokoje, stejně jako i společné prostory Villy, jsou vybaveny nábytkem, textiliemi, doplňky i technikou těch nejrenomovanějších světových značek. Naprosto výjimečný zážitek na vás čeká v zahradním relaxačním studiu, které nabízí řadu masáží, během nichž vás budou masérky hýčkat nejen léčivými doteky, ale také luxusními tělovými oleji a exkluzivními léčivými kameny. Za vyzkoušení stojí například masáž Antistress, která odplaví z těla nahromaděné napětí a nabije vás novou energií, nebo Buddha Energy, při níž je používán speciální olej a léčivé minerály. K oblíbeným patří také Four Hands Massage s olejem Ylang Ylang. Tuto masáž provádějí synchronizovanými pohyby současně 2 masérky. Pro milovníky golfu je pak připravena masáž Golf Dream, zaměřená na partie, které jsou při golfu nejvíce namáhány. K harmonizaci těla i duše a k načerpání nových sil přispěje také pobyt ve vyhřívaném bazénu s protiproudem a vlnami, v bylinkové sauně nebo ve speciální koupeli, kterou vám personál Villy připraví. Koupel si samozřejmě můžete zpříjemnit lahví vychlazeného šampaňského. Milovníky golfu jistě potěší i to, že Villa Memories je partnerem luxusního Prosper Golf Resortu Čeladná, který má prvotřídně vybavené zázemí a k dispozici dvě 18ti jamková hřiště. Při návštěvě vily nelze odolat ani výborným regionálním specialitám, jimiž se okolí pyšní. Některé z nich jsou součástí skvělé snídaně, podávené v nádherném prostředí jídelny. Kulinářský zážitek si můžete dopřát také při grilování, a to v průběhu celého roku. Pergola, pod níž se moderní gril nachází, je totiž v centrální části zastřešena kaleným sklem a zateplena venkovními ohřívači. Součástí vybavení je i veškeré grilovací náčiní. Maso na grilování vám na přání rád zajistí personál vily z okolních biofarem.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.