Sociální sítě
Nahoru

Srdíčka Haribo pro všechny zamilované

Ať už je původ svátku zamilovaných jakýkoli, dnes je především připomenutím toho, že pokud jsme v poslední době zapomněli udělat svým milovaným radost, je nejvyšší čas. Lásku, něhu či náklonnost bychom měli projevovat nejlépe každý den, ale někdy zkrátka ve spěchu zapomeneme, co je důležité. Na obdarování malou pozorností však není nikdy pozdě. Společnost Haribo, která roky s láskou vyrábí své cukrovinky, připravila želatinová srdíčka Liebesherzen s pěnovým cukrem pro všechny milované. 14. únor je den, který se v kalendáři objevil stejně snadno jako láska v našich srdcích. Právě na svatého Valentýna je tento cit oslavován nejvíce a můžeme svou náklonnost projevit nejen svým partnerům, ale i dětem nebo rodičům. Haribo, které vyrábí cukrovinky nejen pro radost, ale zejména pro mlsné jazýčky, připravila želatinová srdíčka Liebesherzen, která si hoví na nadýchaném pěnovém cukrovém polštářku. Tato sladká a neodolatelná srdíčka udělají radost všem, kteří je dostanou a hlavně si na nich skvěle pochutnají. Ne nadarmo se říká, že „Láska prochází žaludkem“.

Pro zajímavost dodejme, že právě Haribo letos oslavuje své 95 výročí. Značku totiž založil Hans Riegel už v roce 1920, přičemž název je akronymem slov Hans Riegel Bonn. O dva roky později vytvořil „Tančícího medvídka“ – figurku z želé s ovocnou příchutí. Tato figurka se stala později světově proslulou jako Haribo „Zlatý medvídek“ – „Goldbären“. Své želatinové výrobky dodává téměř do stovky zemí světa. „Zlatí medvídci“ jsou vyráběni z želatiny přírodního původu. Od poloviny třicátých let dodnes jsou prezentovány produkty Haribo známým sloganem: „Haribo chutná malým, stejně tak i dospělým“.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.