Sociální sítě
Nahoru

Nový kulinářský koncept zaměřený na asijské speciality

Od ledna do konce března 2015 probíhá celková renovace interiéru hotelové restaurace a baru hotelu Mandarin Oriental, Prague. Se změnou interiéru představí šéfkuchař Jiří Štift zcela nový koncept kuchyně, zaměřený na autentické asijské speciality a koktejly – SPICES Restaurant and Bar. S restaurací Essensia se po více než osmi letech loučíme, abychom představili nový neformální interiér a atraktivní koncept propojující autentickou asijskou kuchyni s kreativními koktejly a netradičními čaji,“ upřesňuje šéfkuchař Jiří Štift. Během doby renovace bude restaurace a bar přesunut do barokního křídla hotelu. Ochutnávku nového kulinářského konceptu vyzkouší už hosté Grand Restaurant Festivalu, kteří budou po přípitku na uvítanou usazeni k dlouhému komunálnímu stolu, na kterém se před jejich zraky odehraje kulinářská show. Veškerá jídla budou dokončována před hosty a doplněna kreativním koktejlem, skvělým vínem či neobvyklým čajem.

Interiér restaurace a baru SPICES pro hotel Mandarin Oriental, Prague navrhla britská designerská společnost. SPICES nabídne lokálním i zahraničním hostům neformální a stylovou atmosféru, špičkový servis známý pro hotel Mandarin Oriental a atraktivní ceny originálních asijských pokrmů a koktejlů.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.