Sociální sítě
Nahoru

Toshiba informuje 24 hodin denně 7 dní v týdnu

Toshiba uvádí novou sérii produktů digital signage, Pro-Signage II. Novinky jsou navrženy tak, aby mohly být v provozu celý den 7 dní v týdnu. Díky Full HD rozlišení a pozorovacímu úhlu 178 stupňů se hodí do každého komerčního prostoru. Jsou dostupné ve třech velikostech úhlopříčky od 106 cm (42”) do 139 cm (55”). Displej lze použít v horizontální i vertikální poloze s různými možnostmi nastavení plochy a konektivity. Signage řešení 24/7 je pro některé podniky nezbytnou součástí komunikace, nehledě na otevírací hodiny. Série Pro-Signage II je navržena tak, aby bezchybně pracovala v režimu 24/7 a neustále předávala obchodní informace zákazníkům. Samozřejmě ve Full HD rozlišení. Elegantní a robustní konstrukce s pozorovacím úhlem 178 stupňů a rozlišením 1920 x 1080 umožňuje zákazníkům zachytit důležité informace z širokého okolí s jasnými detaily. Vysoký jas 450 cd/m2 a Led podsvícení zajišťují vynikající viditelnost i v šeru.

Série Pro-Signage II má široké možnosti připojení. Zdrojová data tak může čerpat přes dva HDMI porty, vstup DVI-D či DisplayPort 1.2a. Každý model je vybaven portem RS-232 a LAN, který uživatelům umožňuje komfortně ovládat nastavení na dálku.

Slot OPS (Open Pluggable Specification) usnadňuje nastavení bez potřeby kabelů a přehrávacích zařízení. Při propojení se standardním PC vytváří OPS chytřejší a bezpečnější digital signage řešení. Díky vestavěnému media playeru je správa obsahu jednoduchá a není zapotřebí další externí přehrávač. Přehrání hudby, videa či prohlížení obrázků zajistíte snadno přes USB.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.