Sociální sítě
Nahoru

Když se móda prolíná s uměním: Uomo Napoletano

V Čechách stále vyhlášenější italská značka Uomo Napoletano připravuje v současné době speciální akci pro náročné nejenom v oblasti módy, kterou se zaobírá, ale také umění a gastronomie. Akci s názvem Fashion Meets Art, kterou plánuje na 4. března letošního roku, umístila do reprezentativního pražského hotelu Paříž. V jeho prostorách tak můžete být od 19. hodiny večerní svědky zcela jedinečného prolnutí několika světů.

Během tohoto unikátního večera bude představena nejenom zcela nová kolekce jaro/léto 2015 butiku Uomo Napoletano , ale také výstava jedinečných obrazů. Proč? Protože právě móda se od nepaměti kloubí s kulturou a tedy i uměním. V rámci vernisáže obrazů tak bude možné obdivovat nepřehlédnutelná díla malíře Lukáše Miffka. Celý večer, na který si už nyní lze objednávat vstupenku, bude samozřejmě laděn v italském duchu, proto nebude chybět ani ochutnávka neapolských specialit a výběrových vín, o které se stará hotelová restaurace Sarah Bernhardt Restaurant, která patří k těm opravdu vyhlášeným. Atmosféru večera pak dokreslí DJ Marek Sklenář.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.